shutterstock_559772320

Behandelaren

Iddo Post

Mijn naam is Iddo Post (1976). Sinds 2001 ben ik actief als ondernemer in de zakelijke dienstverlening. In 2014 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Open Universiteit met als afstudeerrichting klinische psychologie. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als behandelaar en running therapeut in de GGZ .

Ik word gedreven door een sterke intrinsieke motivatie om de geestelijke gezondheid van mijn cliënten te verbeteren. Dit doe ik door cliënten inzicht te geven in gedragspatronen en cliënten te helpen met de ontwikkeling van een gezonde emotieregulatie en de omgang met psychosociale problematiek.

Vanwege mijn overtuiging dat een gezond lijf en frisse buitenlucht goed is voor ieder mens, kunnen naast psychotherapie ook voeding, lichaamsbeweging en de mooie natuur van Kennemerland onderdeel uitmaken van mijn behandeling.

Registraties

  • Psycholoog NIP
  • Runnning Therapie Nederland

Lidmaadschappen:
Nederlands Instituut van Psychologen (NIP-nummer: 226857)

Ruud Vis

Ik ben opgeleid tot GZ-Psycholoog. Naast mijn werk bij Mind to Move werk ik in de verpleeghuissetting als praktijkopleider en werkbegeleider van de GZ-opleiding.  

Psychologie zie ik als een middel dat je helpt om je gedrag (denken, voelen, doen) te veranderen in de richting die je op wilt. Een veelgebruikt gedragsmodel is Het Vat van Zelfwaardering. De aanpak, ontwikkeld door Gertjan van Zessen, psychologiseert de
problemen niet en houdt de gesprekken feitelijk, effect
ief en overmatig analyseren wordt voorkomen. Het is een gedragstherapie in pure vorm dat je helpt om weer grip te krijgen op je eigen gedrag, waardoor je onder andere tevredener wordt met jezelf, minder uitstelgedrag vertoont, minder vastzit in patronen en meer rust en minder stress ervaart. Deze behandel-methode is toepasbaar op een veelvoud van problemen als trauma, depressie en angst. 
Naast gedragstherapie pas ik ook EMDR toe.

Registraties:
AGB-code: 94101152
GZ-Psycholoog
BIG-nummer: 39919678225

Lidmaadschappen
NVGZ

 

Elsbeth van Hovell vierkant

Elsbeth van Hövell tot Westervlier-Velsink

In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, studieroute klinische psycho-biologie en neuropsychologie. Verder heb ik de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorg-psycholoog (richting volwassenen  en ouderen) afgerond en daarnaast nog de volgende post-doctorale opleidingen: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Rationeel Emotieve Therapie (RET), Schematherapie, Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR). Daarnaast ben ik gecertificeerd hypnotherapeut. Ik ben in het bezit van een psycho-diagnostische aantekening en de titel Psycholoog-NIP. Na mijn afstuderen heb ik in diverse functies in de psychologie gewerkt in Nederland en Curaçao, onder meer als therapeut/ psycholoog, docent psychologie,-gesprekstechnieken en als reïntegratieadviseur. Afgestemd op de persoon en de situatie, maak ik gebruik van elementen uit bovengenoemde therapiën en werkwijzen. Voor mij is het belangrijk te kijken naar de persoon voor mij en zijn of haar ontwikkeling, aanleg, mogelijkheden en grenzen en niet alleen naar de klachten of problemen.

Registraties: 

  • Beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG)-registratie: 19923214425 
  • Algemeen Gegevens Beheer: AGB-code: 94006959/AGB praktijkcode: 94056326
  • Nederlands Instituut van Psychologen (NIP): 24984
  •  Kamer van Koophandel (KvK): 56997973

Saskia Lamers

Mijn naam is Saskia Lamers (1972). Mijn werkwijze is open, eerlijk en direct. Samen werken aan jouw doelen staat voor mij centraal. Een betrokken en veilig contact vind ik belangrijk. Daar zet ik mij actief voor in.

Therapie is altijd maatwerk, gericht op jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Altijd anders dus. Die afwisseling maakt mijn werk zo boeiend. Ik ga ervan uit dat iedereen de kwaliteiten in zich heeft om met zijn of haar problemen in het leven om te gaan. Als therapeut kan ik je slechts helpen je eigen weg te vinden. Getuige mogen zijn van de persoonlijke groei die je doormaakt, werkt voor mij enorm motiverend.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring binnen de GGZ als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Ik maak gebruik van verschillende psychologische benaderingen zoals cognitieve gedragstherapie, vooral ACT (Acceptance and Commitment Therapy), mindfulness, psychodynamische therapie, cliëntgerichte psychotherapie en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).Gezondheidszorgpsycholoog

Registraties: 

  • Gezondheidszorgpsycholoog
  • Psycholoog NIP-Europsy