img_banner_ggzpraktijkkennemerland_02

Wordt u franchisenemer bij Mind to Move?


Mind to Move is een door het ministerie van VWS erkende GGZ instelling. Mind to Move is gespecialiseerd in de behandeling van trauma en stressorgerelateerde stoornissen. Hierbij behandelen we de secundaire psychische klachten die als gevolg van het trauma zijn ontstaan, zoals een negatief zelfbeeld, dwang, angst- en stemmingsproblematiek. Wij maken uitsluitend gebruik van wetenschappelijk bewezen behandelmethoden. Onze aanpak is op maat, gericht op tastbare resultaten en het vergroten van de zelfredzaamheid.

Uw positie

Als franchisenemer bij Mind to Move behandelt u vanuit uw eigen praktijk en locatie cliënten binnen de basis en gespecialiseerde GGZ.

Het aanbod:

                  ⁃                de mogelijkheid om als zelfstandig regiebehandelaar te behandelen binnen de basis en gespecialiseerde GGZ;

                  ⁃                deelname aan multidisciplinair overleg en intervisie;

                  ⁃                deelname aan trainingen en kennissessies;

                  ⁃                facturatie service;

                  ⁃                gebruik van een volledig ingericht elektronisch patiëntendossier (tegen gebruikerskosten);

                  ⁃                professionele borging van de naleving op wet en regelgeving zoals de AVG;

                  ⁃                 marketing, o.a. gebruik van de website, professioneel zorgnetwerk, verwijzers, logo’s en good    will.

De condities

Als GZ-, klinische psycholoog, psychotherapeut of psychiater ontvangt u 75% van de door u gerealiseerde omzet na aftrek van de gebruikerskosten voor het EPD (Praktijkdata). Bent u psycholoog NIP? Dan ontvangt u 60% van de door u gerealiseerd omzet. U behandelt dan onder regie van een BIG geregistreerd psycholoog.

Interesse?

Stuur uw CV en motivatie naar Iddo Post of neem contact op voor aanvullende informatie:

E iddo.post@mind-to-move.nl

M 06-46 31 74 69