shutterstock_559772320

Behandelaren

Iddo Post

Mijn naam is Iddo Post (1976). Ik ben GZ-psycholoog en houd mij bezig met de behandeling van de Posttraumatische-stressstoornis. Binnen mijn behandelingen maak ik gebruik van EMDR, Cognitieve Gedragstherapie en bokstherapie op indicatie. Ik ben lid van de werkgroep Psychotrauma van het Nederlands Instituut van Psychologen.

Ik word gedreven door een sterke intrinsieke motivatie om de geestelijke gezondheid van mijn cliënten te verbeteren.

Registraties
Psycholoog NIP
GZ-Psycholoog
EMDR-practitioner i.o.
Runnning Therapie Nederland

Lidmaatschappen:
Nederlands Instituut van Psychologen 

Vereniging EMDR Nederland

Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie

 

 

Ruud Vis

Mijn naam is Ruud Vis (1982) en ben opgeleid tot GZ-Psycholoog. 

Psychologie zie ik als een middel dat je helpt om je gedrag (denken, voelen, doen) te veranderen in de richting die je op wilt. Een veelgebruikt gedragsmodel is Het Vat van Zelfwaardering. De aanpak, ontwikkeld door Gertjan van Zessen, psychologiseert de problemen niet en houdt de gesprekken feitelijk, effectief en overmatig analyseren wordt voorkomen. Het is een gedragstherapie in pure vorm dat je helpt om weer grip te krijgen op je eigen gedrag, waardoor je onder andere tevredener wordt met jezelf, minder uitstelgedrag vertoont, minder vastzit in patronen en meer rust en minder stress ervaart. Deze behandelmethode is toepasbaar op een veelvoud van problemen als trauma, depressie en angst. Naast gedragstherapie pas ik ook EMDR toe.

Registraties:
AGB-code: 94101152
GZ-Psycholoog
BIG-nummer: 39919678225

Lidmaatschappen
NVGZP

 

Elsbeth van Hovell vierkant

Elsbeth Velsink

In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, studieroute klinische psycho-biologie en neuropsychologie. Verder heb ik de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorg-psycholoog (richting volwassenen  en ouderen) afgerond en daarnaast nog de volgende post-doctorale opleidingen: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Rationeel Emotieve Therapie (RET), Schematherapie, Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR). Daarnaast ben ik gecertificeerd hypnotherapeut. Ik ben in het bezit van een psycho-diagnostische aantekening en de titel Psycholoog-NIP. Na mijn afstuderen heb ik in diverse functies in de psychologie gewerkt in Nederland en Curaçao, onder meer als therapeut/ psycholoog, docent psychologie,-gesprekstechnieken en als reïntegratieadviseur. Afgestemd op de persoon en de situatie, maak ik gebruik van elementen uit bovengenoemde therapiën en werkwijzen. Voor mij is het belangrijk te kijken naar de persoon voor mij en zijn of haar ontwikkeling, aanleg, mogelijkheden en grenzen en niet alleen naar de klachten of problemen.

Registraties:
BIG-nummer: 19923214425
AGB-code: 94006959
 
Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen 

Feya Nolet

Mijn naam is Feya Nolet. Ik ben opgeleid tot GZ-psycholoog en werkzaam op de locatie Schalkwijk. Ik behandel volwassenen met diverse psychische klachten, zoals angst-, stemmings- en traumagerelateerde klachten. Hierbij pas ik elementen toe uit verschillende behandelmethoden, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, EMDR en Vat van Zelfwaardering.  Samen kijken we naar jouw klachten, de best passende hulp en wat psychologische behandeling kan betekenen voor het verminderen van de klachten.

Lisanne Edgar

Mijn naam is Lisanne Edgar en ik ben werkzaam als psycholoog bij Mind to Move op de vestigingen in Haarlem en Amstelveen. In mijn behandelingen begeleid ik volwassenen met diverse psychische klachten, zoals angst- en stemmingsklachten en PTSS. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner. In mijn behandelingen gebruik ik elementen van CGT, ACT, EMDR en het Vat van Zelfwaardering. De behandeling kan in het Engels en Nederlands gegeven worden, zowel online als op locatie. Mijn doel is om een warme en begripvolle behandelrelatie te creëren waarin alles kan worden gedeeld. Openheid en eerlijkheid zijn daarin voor mij belangrijke kernwaarden.

Bas Bruinsma

Ik ben Bas Bruinsma (1977), opgeleid tot psychiatrisch verpleegkundige (2001) en mij in de loop der jaren gespecialiseerd als verpleegkundig behandelaar. Naast Mind to Move werk ik 4 dagen als GGZ ondersteuner voor Huisartsen in Haarlem en Heemstede (POH-GGZ). Mijn ervaring is inmiddels breed: psychiatrie, psychologie, seksuologie, relatie-, familie- en opvoed vraagstukken los ik graag samen met je op. Ik ben doorgaans praktisch en pragmatisch ingesteld zodat je als client(e) snel weer grip op je leven ervaart. Daarom heb ik mij sinds 2014 gespecialiseerd in het werken met het Vat van Zelfwaardering (www.vatvanzelfwaardering.nl).Mijn werkdag bij Mind to Move is woensdag op locatie Duinlust in Overveen.  Op deze locatie werk ik graag samen met mijn collega Iddo Post, die gespecialiseerd is in stress- en traumabehandeling, zodat u de best mogelijke en effectieve behandeling krijgt.

Anne Marie van Bentum

Mijn naam is Anne Marie van Bentum, ik werk sinds 1990 in de psychiatrie en ben sinds 1 augustus 2000 psychiater. Vanaf die tijd tot april 2016 heb ik bij een grote GGZ instelling gewerkt, daarnaast werk ik vanaf 2005 in mijn vrijgevestigde praktijk. Mijn werkwijze is eclectisch, ik gebruik zowel elementen uit de cognitieve gedragstherapie, als de psychodynamische of systeemtheoretische psychotherapie en EMDR. Binnen Mind to Move adviseer ik de (regie)behandelaren ten behoeve van complexe psychische problematiek.

Lara Löwe

Mijn naam is Lara Löwe, ik ben werkzaam als psycholoog op de locaties Schalkwijk en Overveen. Ik ben afgestudeerd in de richting Klinische Forensische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Al vroeg in mijn studie ontdekte ik mijn passie voor het behandelen van uiteenlopende klachten, waaronder angst- en stemmingsklachten, evenals klachten gerelateerd aan trauma. Mijn doel is om een veilige omgeving te creëren waar je vrijelijk je gedachten, gevoelens en zorgen kunt delen, wetende dat je gehoord en gerespecteerd wordt. Ik hecht als psycholoog veel waarde aan een inclusieve en veilige behandelomgeving. Voor mij betekent dit dat elk individu, ongeacht achtergrond, cultuur, genderidentiteit, seksuele geaardheid of religie, zich welkom en  gewaardeerd voelt.

Fatima Bouskla

Mijn naam is Fatima Bouskla en ik ben afgestudeerd in de richting Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In oktober 2020 ben ik begonnen als psychologe bij Mind to Move (vestiging Gezondheidscentrum Schalkwijk). Ik behandel hier voornamelijk volwassenen met diverse psychische problematiek en voer waar nodig ook diagnostische onderzoeken uit. Ik bied behandelingen in het Nederlands en Berbers. Door laagdrempelige en toegankelijke psychologische hulp te bieden, hoop ik dat de stap om hulp te zoeken voor psychische klachten minder groot hoeft te zijn. Vooral in deze roerige tijd waarin eenzaamheid, angst en depressie voor velen op de voorgrond is komen te staan, wil ik graag een bijdrage leveren aan het vergroten van persoonlijke veerkracht en zelfredzaamheid.

Openheid, respect en eerlijkheid zijn voor mij leidend binnen de behandeling. Wij psychologen houden ons aan de Beroepscode. Wij bieden toegankelijke zorg op maat, ongeacht uw normen, waarden, afkomst of geloofsovertuiging. 

Isa van Gent

Mijn naam is Isa van Gent en ik ben werkzaam als psycholoog bij Mind to Move op de locaties Haarlem en Overveen. Ik ben afgestudeerd in de masters Klinische Psychologie en Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik behandel volwassenen met diverse psychische klachten, zoals angst-, stemmings- en traumagerelateerde klachten. Hierbij pas ik elementen toe uit verschillende behandelmethoden, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, EMDR en Vat van Zelfwaardering. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen, met aandacht te luisteren en samen te zoeken naar wat het beste past. Een betrokken en veilige behandelrelatie staat daarbij voor mij centraal.

Simone van der Bijl

Mijn naam is Simone van der Bijl. Met een achtergrond als prestatie- en sportpsycholoog lijk ik een vreemde eend in de bijt. Niks is minder waar. Dagelijks hou ik me bezig met (de invloed van) stress en hoe we met stress omgaan. Ik geloof in de kracht van autonomie. Dat betekent dat- in de begeleiding- jouw behoeften en onze samenwerking voorop staan. Samen onderzoeken we wat er bij jou voor nodig is om weer regie te krijgen over jouw leven. Bij de één betekent dat korte metten maken met trauma’s die je nog beïnvloeden, bij de ander betekent dat meer inzicht krijgen in je huidige gedragspatronen en hoe die te veranderen. Ik hanteer een warme en liefdevolle doch confronterende aanpak waarbij vertrouwen en veiligheid bovenaan staan. Met mijn brede scholing in de CGT, EMDR, ACT, mindfulness, lichaamsgerichte- en positieve psychologie is er voor ieder een aanpak op maat.

Maureen Botz

Ik ben Maureen Botz en ik ben psychologe bij Mind to Move op de locaties Overveen en Haarlem. Mijn achtergrond in zowel psychologie als commercie versterkt mijn vermogen om complexe situaties te analyseren en doelgericht te handelen. Ik heb een intrinsieke motivatie om een fijne, warme omgeving te creëren waarin cliënten zich gehoord voelen en om samen te zorgen dat doelen behaald kunnen worden

Dante Ronday

Mijn naam is Dante Ronday en ik ben psycholoog bij Mind to Move op de locatie Overveen. Ik ben afgestudeerd in de master Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Bij Mind to Move behandel ik volwassenen met verschillende psychische problematiek, onder andere stemmings-, angst- en traumagerelateerde klachten. Kernelementen voor een goede behandeling zijn voor mij openheid, het bieden van voldoende ruimte in de gesprekken en het nemen van de tijd om de juiste richting te geven aan de behandeling en wat het beste aansluit op uw verwachting.