shutterstock_559772320

Behandelaren

Iddo Post

Mijn naam is Iddo Post (1976). Sinds 2001 ben ik actief als ondernemer in de zakelijke dienstverlening. In 2014 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Open Universiteit met als afstudeerrichting klinische psychologie. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als behandelaar en running therapeut in de GGZ .

Ik word gedreven door een sterke intrinsieke motivatie om de geestelijke gezondheid van mijn cliënten te verbeteren. Dit doe ik door cliënten inzicht te geven in gedragspatronen en cliënten te helpen met de ontwikkeling van een gezonde emotieregulatie en de omgang met psychosociale problematiek.

Vanwege mijn overtuiging dat een gezond lijf en frisse buitenlucht goed is voor ieder mens, kunnen naast psychotherapie ook voeding, lichaamsbeweging en de mooie natuur van Kennemerland onderdeel uitmaken van mijn behandeling.

Registraties

 • Psycholoog NIP
 • Runnning Therapie Nederland

Lidmaadschappen:
Nederlands Instituut van Psychologen (NIP-nummer: 226857)

Ruud Vis

Ik ben opgeleid tot GZ-Psycholoog. Naast mijn werk bij Mind to Move werk ik in de verpleeghuissetting als praktijkopleider en werkbegeleider van de GZ-opleiding.  

Psychologie zie ik als een middel dat je helpt om je gedrag (denken, voelen, doen) te veranderen in de richting die je op wilt. Een veelgebruikt gedragsmodel is Het Vat van Zelfwaardering. De aanpak, ontwikkeld door Gertjan van Zessen, psychologiseert de
problemen niet en houdt de gesprekken feitelijk, effect
ief en overmatig analyseren wordt voorkomen. Het is een gedragstherapie in pure vorm dat je helpt om weer grip te krijgen op je eigen gedrag, waardoor je onder andere tevredener wordt met jezelf, minder uitstelgedrag vertoont, minder vastzit in patronen en meer rust en minder stress ervaart. Deze behandel-methode is toepasbaar op een veelvoud van problemen als trauma, depressie en angst. 
Naast gedragstherapie pas ik ook EMDR toe.

Registraties:
AGB-code: 94101152
GZ-Psycholoog
BIG-nummer: 39919678225

Lidmaadschappen
NVGZ

 

Elsbeth van Hovell vierkant

Elsbeth van Hövell tot Westervlier-Velsink

In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, studieroute klinische psycho-biologie en neuropsychologie. Verder heb ik de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorg-psycholoog (richting volwassenen  en ouderen) afgerond en daarnaast nog de volgende post-doctorale opleidingen: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Rationeel Emotieve Therapie (RET), Schematherapie, Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR). Daarnaast ben ik gecertificeerd hypnotherapeut. Ik ben in het bezit van een psycho-diagnostische aantekening en de titel Psycholoog-NIP. Na mijn afstuderen heb ik in diverse functies in de psychologie gewerkt in Nederland en Curaçao, onder meer als therapeut/ psycholoog, docent psychologie,-gesprekstechnieken en als reïntegratieadviseur. Afgestemd op de persoon en de situatie, maak ik gebruik van elementen uit bovengenoemde therapiën en werkwijzen. Voor mij is het belangrijk te kijken naar de persoon voor mij en zijn of haar ontwikkeling, aanleg, mogelijkheden en grenzen en niet alleen naar de klachten of problemen.

Registraties: 

 • Beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG)-registratie: 19923214425 
 • Algemeen Gegevens Beheer: AGB-code: 94006959/AGB praktijkcode: 94056326
 • Nederlands Instituut van Psychologen (NIP): 24984
 •  Kamer van Koophandel (KvK): 56997973

Saskia Lamers

Mijn naam is Saskia Lamers (1972). Mijn werkwijze is open, eerlijk en direct. Samen werken aan jouw doelen staat voor mij centraal. Een betrokken en veilig contact vind ik belangrijk. Daar zet ik mij actief voor in.

Therapie is altijd maatwerk, gericht op jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Altijd anders dus. Die afwisseling maakt mijn werk zo boeiend. Ik ga ervan uit dat iedereen de kwaliteiten in zich heeft om met zijn of haar problemen in het leven om te gaan. Als therapeut kan ik je slechts helpen je eigen weg te vinden. Getuige mogen zijn van de persoonlijke groei die je doormaakt, werkt voor mij enorm motiverend.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring binnen de GGZ als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Ik maak gebruik van verschillende psychologische benaderingen zoals cognitieve gedragstherapie, vooral ACT (Acceptance and Commitment Therapy), mindfulness, psychodynamische therapie, cliëntgerichte psychotherapie en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).Gezondheidszorgpsycholoog

Registraties: 

 • Gezondheidszorgpsycholoog
 • Psycholoog NIP-Europsy

Marliza van Straten

Mijn naam is Marliza van Straten en ik ben werkzaam bij mind to move als psycholoog. Ik kijk samen met u wat u nodig hebt om uw problemen aan te pakken en stel aan de hand hiervan een behandelplan op. Ik maak binnen mijn werk veel gebruik van de cognitieve gedragstherapie, waarbij je actief aan de slag gaat met het veranderen van gedrag en/of gedachten die de klachten beïnvloeden. Verder maak ik ook gebruik van EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) wat o.a. helpt bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen. Het geeft mij veel voldoening en energie om een bijdrage te kunnen leveren aan persoonlijke groei en een verbeterde kwaliteit van leven.

Naast mijn werk bij mind to move werk ik als forensisch psycholoog met mensen die te maken hebben met o.a. angst- en stemmingsstoornissen, trauma, ADHD, ASS, LVB, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en verslaving. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als traumapsycholoog met personeel van justitiële instellingen en waren de gesprekken gericht op psychisch herstel en werkhervatting na het meemaken van een schokkende gebeurtenis. Verder heb ik ervaring binnen de maatschappelijke opvang waarin mensen naast psychische klachten ook sociaal-maatschappelijke problemen (bv. schulden, huisvestingsproblemen, problemen met het vinden en behouden van werk) hebben.

Registraties
CGT’er i.o.

Lidmaatschappen:
Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapieën.

Jasper Blömer

Mijn naam is Jasper Blömer, klinisch psycholoog, psychotherapeut en GZ-psycholoog. Ik beschik over een ruime ervaring als (regie)behandelaar en zorgmanager bij diverse GGZ instellingen, waarbij ik mij heb toegelegd op de behandeling van (complexe) psychische problematiek binnen de gespecialiseerde GGZ. Hierbij maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, Acceptance & Commitment Therapy en EMDR. Binnen Mind to Move richt ik mij op de advisering van de (regie)behandelaren ten behoeve van complexe psychische problematiek en groepstherapie. 

Ilse Twaalfhoven

Ilse Twaalfhoven

Mijn naam is Ilse Twaalfhoven. In 2015 ben ik begonnen als psycholoog in de ouderenzorg. Tijdens de opleiding tot GZ-psycholoog maakte ik kennis met de generalistische basis GGZ en sinds het afronden van mijn opleiding combineer ik werken in het verpleeghuis met werk bij Mind to Move.

Wat mij trekt in psychologische behandeling is de samenwerking met de cliënt en de zoektocht naar wat voor hem of haar passend is. Voor iedere persoon mag dat proces er wat mij betreft anders uit zien. Het leuke is: Vaak kan het niet ‘zoals het moet’, dus moet het maar zoals het kan. Wat ik mooi vind is als het mensen lukt om vaste patronen te zien, stil te staan bij welke keuzes ze hebben, en hun eigen weg te kiezen.

In elke behandeling is de cliënt wat mij betreft de expert als het gaat om kennis over zichzelf. Als therapeut neem ik hiernaast mijn kennis en vaardigheden als GZ-psycholoog mee. Hierbij maak ik onder meer gebruik van (cognitieve) gedragstherapie, oplossingsgerichte vragen en EMDR.

 

Registraties:

 • GZ-psycholoog
 • BIG-nummer: 19928772725
 • AGB-code: 94108332

Feya Nolet

Mijn naam is Feya Nolet. Vanaf januari 2021 ben ik in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. In het kader van deze opleiding werk ik bij Mind to Move. Daarnaast werk ik in het verpleeghuis. Samen kijken we naar jouw klachten, de best passende hulp en wat psychologische behandeling kan betekenen voor het verminderen van de klachten.

Fatima Bouskla

Mijn naam is Fatima Bouskla en ik ben afgestudeerd in de richting Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In oktober 2020 ben ik begonnen als psychologe bij Mind To Move (vestiging Gezondheidscentrum Schalkwijk). Ik behandel hier voornamelijk volwassenen met diverse psychische problematiek en voer waar nodig ook diagnostische onderzoeken uit. Ik bied behandelingen in het Nederlands en Berbers. Door laagdrempelige en toegankelijke psychologische hulp te bieden, hoop ik dat de stap om hulp te zoeken voor psychische klachten minder groot hoeft te zijn. Vooral in deze roerige tijd waarin eenzaamheid, angst en depressie voor velen op de voorgrond is komen te staan, wil ik graag een bijdrage leveren aan het vergroten van persoonlijke veerkracht en zelfredzaamheid.

Openheid, respect en eerlijkheid zijn voor mij leidend binnen de behandeling. Wij psychologen houden ons aan de Beroepscode. Wij bieden toegankelijke zorg op maat, ongeacht uw normen, waarden, afkomst of geloofsovertuiging. 

Anne Marie van Bentum

Mijn naam is Anne Marie van Bentum, ik werk sinds 1990 in de psychiatrie en ben sinds 1 augustus 2000 psychiater. Vanaf die tijd tot april 2016 heb ik bij een grote GGZ instelling gewerkt, daarnaast werk ik vanaf 2005 in mijn vrijgevestigde praktijk. Mijn werkwijze is eclectisch, ik gebruik zowel elementen uit de cognitieve gedragstherapie, als de psychodynamische of systeemtheoretische psychotherapie en EMDR. Binnen Mind to Move adviseer ik de (regie)behandelaren ten behoeve van complexe psychische problematiek.